понеделник, април 21, 2003

Спартак празнува до зори в “Булгари”

Точно в 2 часа тази сутрин в приповдигнато настроение отборът на Спартак Вн пристигна в морската столица. Клубният автобус спря точно пред култовия ресторант “Булгари”. Там варенци останаха до сутринта, за да отпразнуват спечелената една точка на “Герена”, с която почти отнеха шансовете на Левски да се бори за титлата.

Отборът празнува до зори начело със старши треньора Мирослав Миронов. В Спартак признаха, че са изненадани от постигнатото равенство, като коментираха, че са имали нагласата да се борят на “Герена”, пък каквото стане.

“Соколите” са единодушни, че е била подмината сто процентова дузпа за игра с ръка от страна на Станислав Генчев от домакините в собственото му наказателно поле. През цялото време футболистите на Спартак се обединяваха около заключението, че “снажния” Мечечиев е надиграл категорично Мануел Мендоса от Левски, от когото са били впечатлени при играта му с глава, след победния гол, който отбеляза на ЦСКА на “Армията”. Всички са категорични, че след втория мач, изигран на супер ниво от младия вратар Генко Славов, той заслужава да бъде повикан в националния отбор на България за младежи.

Спартак ще направи първа тренировка за седмицата утре в 16 часа. Днес варненци пътуват за Бургас, където след обяд ще се изправят с дубъла срещу втория отбор на Нафтекс.
--- www.dnesplus.com

Няма коментари: