неделя, април 29, 2012

Наети от агата и кюфтето мутри и охранители, специално за случая, осуетиха протеста на феновете.

Протестът, подготвен от привържениците на Спартак Варна за двубоя с Черноморец Поморие, бе осуетен. Частната фирма, грижеща се за охраната на домакинските двубои на соколите, не допусна ултрасите да влязат на трибуните с подготвените от тях плакати. Нареждането, гардовете получили от шефовете на Спартак. Така на практика с диктаторски методи от варненския клуб забраниха на феновете да изразят на стадиона мнението си относно управлението на техния любим отбор. След като не ги пуснаха с транспарантите, привържениците се отказаха да влизат. Другата причина е, че в последния момент ръководството на соколите вдигна цената на билетите. Макар феновете да дойдоха на стадиона на почивката, на касите им поискаха по 5 лева за да влязат на трибуните. По принцип цената на входните талони за домакинските мачове на Спартак е 2 лева.
За това ултрасите протестираха по улиците на града. На паркинга пред мини игрищата те запалиха множество факли, пяха песни и разпънаха транспаранти. Действията им бяха наблюдавани през оградата на стадиона от 20-тина яки охранители. Впоследствие гардовете тръгнаха срещу тях и феновете излязаха на булевард „Ян Палах“. На трибуните не бяха допуснати около 150 привърженици, които бяха дошли да протестират.

arenavarna.com

сряда, април 11, 2012

Поредни протестни плакати на "Коритото"


29-та минута: ........................ Двадесетина фена на Спартак отново протестират срещу ръководството на клуба. Те разпънаха транспаранти с надписи "Това не е Спартак, а старият бардак" и "Свобода за Спартак".

- arenavarna.com / varnautre.bg

вторник, април 10, 2012

Следващ организиран протест: 29.04.2012г.

Място: Стадион "Спартак" , в сектора зад вратата/до канцелариите/
Кога: 29.04.2012г. , през второто полувреме на гореописания мач.
Участници: фенове и ултрас на Спартак Варна, заедно.
Тема: Срещу статутквото, убило Клуба ни!
Средства: глас, ръце, сърце.
Допълнително инфо: в следващите дни.

- Syndicate 12