четвъртък, юни 11, 2015

Феновете обявиха пълната си подкрепа за новия Спартак Варна

Припознаваме сдружението като представител на нашите интересите и възгледите за развитие на отбора

Поради опитите на определени лица да си припишат нашата подкрепа, за пореден път искаме да засвидетелстваме пред варненската общественост, че ние, феновете на този славен клуб, припознаваме сдружението ФК "Спартак Варна" като представител на нашите интереси и възгледи за развитие на отбора. Искаме да се знае, че тази организация в момента има пълната подкрепа на по-голямата част от футболната общественост в града и на всички спартаклии в частност.
Заставаме изцяло зад общите усилия на представителите на сдружението насочени към възстановяване на владението на присвоените имоти, изконно принадлежащи на клуба. Дейността ни има за цел да положи здрава и професионална основа за развитие на детско-юношеската школа и представителния тим, като единствен път за спасението и равитието на любимия ни клуб.
Историята досега показа, че всякакви псевдо инвеститори и техните обещания не донесоха нищо друго освен падение и разруха. Нямаме повече право на грешки и компромиси. Дано здравият разум в Община Варна надделее, за да можем с общи усилия след три години да посрещнем достойно и с гордост стогодишния юбилей на ФК "Спартак Варна"!

Няма коментари: