сряда, януари 27, 2016

Спартак Варна взе още трима нови

"Соколите" уредиха контроли с Калиакра, Хитрино и Интер

Отборът на Спартак (Варна) се подсили за пролетния полусезон в "А" окръжна група с още три нови попълнения. Това са нападателите Ивайло Русев, който през есента игра в Каварна, и Вилиян Денчев, ритал за последно в Гърция, както и вратарят Георги Донков.
Тримата са юноши на спартаклии. "Соколите" вече привлякоха двама възпитаници на Спартак – централният защитник Калоян Иванов, който се завръща от Девня, и Павел Маринов от Ботев (Брестак).

"Калоян, Павел и Ивайло със сигурност остават. За другите двама и още някои, които очакваме на проби, ще решаваме в движение", уточни Митко Пантев, който събира своите за зимна подготовка на 1 февруари в 18 часа на стадион "Локомотив".
"До първия мач от пролетния дял ще тренираме всеки ден, а по време на първенството ще разредим заниманията", допълни Пантев.
Засега са ясни съперниците за три от петте контроли. Първата е на 10 февруари с Калиакра в Каварна, а втората – с водача в шуменската "А" окръжна група Хитрино на 13 февруари на "Локомотив". В периода 20/24 февруари предстои спаринг с третодивизионния Интер (Плачидол).

--- varna.utre.bg