сряда, ноември 12, 2008

Джамбазки води тренировката утре, Илко Станчев с отлична оценка от Великов

"Преценихме, че трябва да има треньор, който да изкара до края на сезона и да видим оттам нататък какво ще правим. Тепърва ще се запознава с отбора. Атанас Джамбазки вече е тук и ще изведе отбора във варненското дерби с Черно море този петък", заяви за "Позвънете Новини" изпълнителния директор на Спартак Живко Великов. Утре от 14 ч. Джамбазки ще изведе "соколите" за първи път на тренировка.
Великов коментира и представянето на Илко Станчев начело на отбора. "На Илко мога да му дам само и единствено оценка отличен "шест" за всичко това, което е направил за Спартак, откакто аз съм в клуба", заяви Живко, визирайки освен треньорската работа на Станчев, и заслугите му като администратор на варненци.
На пресконференцията след двубоя срещу Пирин (Благоевград) за Купата на България Великов обяви, че подробности около това дали клубът има нов собственик ще бъдат разкрити в края на месеца. Както е известно, след като президентът на отбора Иван Славков бе арестуван, в медийното пространство се споменават много имена на бизнесмени, които уж купуват Спартак. Сред тях са Младен Михалев-Маджо, Васил Божков, Христо Ковачки, Гриша Ганчев и други.

--- ole-bg.com

Няма коментари: