събота, ноември 05, 2011

До кога ще мълчиш, до кога ще си траеш?!


Преди година и половина политико-икономическата мафия уби умишлено Клуба ти – СПАРТАК ВАРНА.
Ти си замълча!

След това, арогантно и безочливо, същите убийци създадоха клуб, с претенции за наследник на славния „Шипченски сокол”, а всъщност - частна организация, която да служи за параван на разграбването на полагащите се общински имоти и добре замислено източване на евро-фондове.
Ти си замълча!

Взеха те за наивник, обещавайки ти за пореден път светло бъдеще и успехи.
Ти си замълча!

Прогониха хиляди спартаклии от родния стадион, след като ги отвратиха умишлено от иначе тази красива игра, наречена футбол.
Ти си замълча!

Нарекоха и обявиха за „предатели , византийци и неспартаклии” стотици от най-верните и отдадени на каузата СПАРТАК ВАРНА фенове, които решиха открито да поведат борба и да защитят своя деветдесет и две годишен Клуб.
Ти си замълча!

Подмениха клубната идентичност. Ти си замълча! Откраднаха име, история и емблема. Ти си замълча! Погазиха традиции. Ти си замълча! Подиграха се с ветерани. Ти си замълча! Безскруполно и методично затриха няколко набора от детско-юношеската школа.Ти си замълча! Докараха под строй ведомствени работници и платени субекти, представяйки ги за спартаклии. Ти си замълча! Отборът бе унижаван системно по села и паланки. Ти си замълча! Изгубиха се безвъзвратно поколения бъдещи соколи. Ти си замълча!

Същите тези престъпници и лъжци, убили родния ни Клуб, явяващи се и дейни участници в ограбването и съсипването на родната ни Варна и унищожаването в зародиш на каквото и да е гражданско общество, същите тези се изкарват спасители, морализатори и месии.
А ти продължаваш да мълчиш!

ДО КОГА?!?

Надежда и алтернатива винаги има.
Трябва само да се събудиш и изкрещиш, че ти писна и повече няма да мълчиш!

Знаеш, има соколи, които от две години са повели борба за защита на родния ни Клуб – СПАРТАК ВАРНА.
Опитваме се, понякога успяваме, понякога грешим, но поне знаем, че не стоим безучастно и не сме се предали. Борбата продължава!

В тази борба ти не можеш да имаш междинна позиция. Не може да не знаеш на чия страна си.

Или си с тези, които погубиха Спартак и го използват за параван на персоналните си икономически машинации, или си с тези, за които Спартак е начин на живот , искрица светлина в живота и най-чиста любов?

Време е да се свърши с „мълчанито на агнетата” на стадион Спартак – всички, които не са с престъпната клика са за Спартак. За единствения и вечен Спартак Варна.
Заедно ще успеем да изгоним настанилите се в нашия дом криминални и бездуховни типове!

Заедно ще си върнем отбора на сърцата и на живота ни,
защото ЛЮБОВТА НЕ УМИРА !!!

И ако не друго, то поне след време да можем да погледнем открито в очите нашите деца, нашите бащи и да заявим : Аз пробвах да се боря против мръсотията и вмирисаната система, аз не се продадох и не предадох корените си. Дори и само заради това си е струвало. Да, струва си да държиш за своя СПАРТАК и своята БЪЛГАРИЯ. Не за техните.


Semper Fideles!
Синдикат 12

Няма коментари: