събота, март 03, 2012

Пореден протест срещу убийците на Клуба

Феновете, които категорично са против настоящото ръководство отново протестираха, този път по време на мача с Несебър. Те влязоха през второто полувреме и направиха впечатляваща хореография, включваща три огромни цветни плаката-шаржове,  няколко вдигнати "тапети" с надписи, стотина плаката със зачеркнат лик на известно лице, дестки хвърлени ленти и четири мощни цветни димки.
В началото на протеста соколите почетаха паметта на своя верен приятел Виктор, който почина в началото на годината от коварна болест. 
Омерзени от ръководството на клуба, ултрасите издигнаха множеството плакати и трансперанти. През цялото време имаше скандирания, които ясно гласяха, че е време  тези, които са се настанили на стадион „Спартак”, да си стегнат куфарчетата и да освободят от присъствието си половин спортна Варна. Соколите се заканиха, че никога няма да се откажат  от целите си, а те са именно клубът да се продаде и да се смени ръководството.  
Десетина минути преди края на мача, феновете организирано и по предвартелен план  демонстративно напуснаха стадиона.
Протестът бе подкрепен от около 250 верни фенове на отбора, които бяха в сектора зад вратата, до канцелариите. Те бяха подкрепени и от футболистите на бившия вече "Фенски Спартак" Варна.

- Syndicate 12






- Още снимки в google+

1 коментар:

Аня каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.