четвъртък, април 30, 2015

Сдружение "Бъдеще за Спартак Варна" подкрепя протеста на феновете

Спартак Варна е вечен и е дошло времето да изметем послушните и бездушни душици от този клуб

Членовете на Сдружение "Бъдеще за Спартак Варна" се обявиха в подкрепа на протеста, организиран пред Община Варна в понеделник.
Ето и декларацията на Сдружението: 
"Уважаеми спартаклии, в последните няколко месеца се наслушахме, на всевъзможни благодетели на любимия ни клуб, няма да изпадаме в конкретика, но с настоящата декларация, изразяваме пълната си подкрепа към нашите братя от СИНДИКАТ 12 и обявения протест пред Община Варна.
Считаме, че е в духа на общата ни цел, всички да се обединим и заедно да покажем на всички, че СПАРТАК ВАРНА Е на хората милеещи за спорта, това е една идея, носена в сърцето и душата на хиляди хора от различни поколения. В този ред на мисли изразявахме пълната си подкрепа ЗА обявения протест за 4.5.2015 г. от 17.30 часа пред Община Варна и нека всички да се обединим и направим протеста на всички фенове, наш граждански и спортен дълг.
Спартак Варна е вечен и е дошло времето да изметем послушните и бездушни душици от този клуб, гледайки си кротичко заплатата и живеейки на гърба на хората. Времето е такова, че трябва да покажем, че любовта към СПАРТАК ВАРНА е по-силна от някакви си политици, живуркащи си в Община Варна и получаващи заплати от нашите данъци".

ОТ ЧЛЕНОВЕ НА УС НА БЪДЕЩЕ ЗА СПАРТАК ВАРНА

---  varna.utre.bg

Няма коментари: