вторник, юли 14, 2015

Спартаклии: Иване, осъзнай се и не опетнявай името си

"Спартак 1918 няма и няма да получи подкрепа от привържениците", категорични са феновете

Привържениците на Спартак Варна реагираха остро на призива на бившия футболист и треньор на клуба Иван Петров за обединение на всички фенове.
Ето отговорът на привържениците на Спартак Варна, без редакторска намеса:
Във връзка с обръщението на Иван Петров към спартаклийската общност на Варна и амбициите му да стане шеф на Спартак 1918, изразяваме нашето недоумение от промяната на неговата позиция спрямо този отбор. До скоро той беше един от най-ревностните противници на този параван за ограбването и унищожаването на Спартак Варна, създаден през 2010-та с лиценза на Владислав.
От доста време и неколкократно сме заявявали нашата безрезервна подкрепа за сдружението на ветераните на Живко Господинов и възраждането на клуба чрез ново и чисто начало. Затова приемаме действията и думите на Иван Петров не като призив за обединение на привържениците, а напротив, като опит за поредното разединение, което ще е в полза на хората, които унищожиха Спартак Варна.
Спартак 1918 няма и няма да получи подкрепа от привържениците на клуба. Освен това неговото съществуване занапред е обречено от натрупаните дългове и по никакъв начин няма да промени престъпното статукво, което лиши клуба от неговия стадион и тренировъчна база.
Иване, имаш време до утре! Осъзнай се и не опетнявай името си!

Клуб на привържениците на Спартак Варна "Синдикат 12"

--- varnautre.bg

Няма коментари: