неделя, януари 14, 2018

"Огромен скандал на стадион Спартак! Бутнаха пет реда от трибуните, кметът Портних спешно дойде на мястото и спря рушенето

"Огромен скандал на стадион Спартак! Бутнаха пет реда от трибуните, кметът Портних спешно дойде на мястото и спря рушенето
Огромен скандал се разрази на стадион „Спартак” днес. Във връзка с разширението и удължаването на бул. „Левски”, работници бутнаха пет реда със седалки от трибуните и само намесата на шефа на УС на клуба Стефан Калименов и няколко привърженици им попречи да продължат да рушат още.
Както е известно, през ноември миналата есен лично шефът на ОбС Варна Тодор Балабанов гарантира пред феновете на Спартак, че ремонтът на бул. „Левски” няма да засегне трибуните на стадиона, но днес се случи точно обратното.
За "Петел" Калименов съобщи, че веднага е информирал за станалото министъра на спорта Красен Кралев, кмета Иван Портних и Тодор Балабанов.
След минути Портних и Балабанов са пристигнали на стадион „Спартак” и се намесили решително, като не позволили да продължи рушенето.
Двамата разговаряли и с обезпокоените ултрасти.
Постигната е договорка във вторник двете страни да проведат делова среща в общината, на която да се разреши проблема.
Феновете на Спартак са твърди, че обещанието на властимащите трябва да се спази и трибуните на клубното съоръжение да не се пипат по време на ремонтните дейности на бул. „Левски”."
--- petel.bg

Няма коментари: