събота, август 18, 2018

Спартак тръгна с равенство в новия сезон на Трета лига

Спартак Варна стартира с равенство новата кампания на Трета лига - Североизточна група. 
Възпитаниците на Енгибар Енгибаров пропуснаха да си тръгнат с победата при гостуването на Светкавица в Търговище, като срещата завърши 1:1. 
Варненци, които бяха подкрепяни от мощна агитка, поведоха в резултата с 1:0 след гол на Илиян Неделчев в 26-ата минута. Той бе изведен добре от Даниел Димитров и не сбърка. Спартаклии контролираха играта, но в 63-ата минута при едно центриране от пряк свободен удар играч на домакините порази варненската мр
ежа с глава. 
Дебют за Спартак записаха Иван Атанасов, Атанас Карачоров, Иван Великов, Стефан Иванов, Николай Петров и Даниел Димитров, които започнаха титуляри. 
Съставът (4-2-3-1): Иван Атанасов – Атанас Карачоров (68 Тодор Маринчев), Иван Великов, Александър Йовчев, Стефан Иванов – Николай Петров, Васко Боев – Илиян Неделчев (81 Виктор Георгиев), Валентин Веселинов, Даниел Димитров – Ивайло Русев (56 Десо Дяков) 


Kоментарът на Енгибар Енгибаров:
„Първо, искам да благодаря на нашите привърженици за безрезервната подкрепа. Като цяло надиграхме Светкавица, но след като поведохме, изтървахме няколко ситуации за втори гол, с който щяхме да затворим мача. В първите 15 минути на второто полувреме пък по необясними причини им предоставихме инициативата и изравниха. Изобщо след почивката подходихме малко лежерно, сякаш очаквахме сами да се бият. Знаехме, че такива отбори ще разчитат срещу нас на статични положения и изсипани топки, знаем също, че всеки отбор ще дава максимума срещу Спартак. Добре е, че този мач е в началото, за да си извадим поуки и да не повтаряме допуснатите грешки занапред.”

--- petel.bg / photo: spartak-varna.net



Няма коментари: