петък, септември 23, 2005

РАДИ ЗДРАВКОВ огледа още юноши, които могат да вкарват голове

Треньорът на "Спартак" Ради Здравков наблюдава юношите на тима, за да направи избор за следващите мачове. Той огледа още младоци като Иво Кирчев, които могат да вкарват голове. "Приехме такава тактика да пробваме по 2-3 души от младите в някои от мачовете. В Несебър един от тях - Иво Кирчев, се изяви с победния гол. Ще продължаваме да
следим талантите от нашата школа в игрова обстановка в "Б"-групата", призна наставникът. Според Здравков лидерската позиция на тима е заради себераздаването и огромната амбиция на играчите. В стана на "соколите" обаче няма еуфория от първото място. Треньорът смята, че ако футболистите се подадат на подобно състояние, то ще загубят победния ритъм в първенството. За това спартаковци се готвят сериозно за сблъсъка с едноименния тим от Пловдив в събота от 17 ч..
Здравков е наблюдавал касети с играта на съперника. Според него опитният му колега Тенчо Тенев ще предложи здрав сблъсък на Коритото. Старшията от Варна има проблем само с контузения Станислав Петров. Десният халф-бек полага огромни усилия да се вазстанови за мача и със сигурност ще попадне в групата на "Спартак" за утре. Сериозната контузия обаче едва ли ще му позволи да бъде на терена дори като резерва. Младият нападател Влади Мирчев е напълно възстановен и със сигурност ще бъде в атаката на "соколите", пише "Местен 24 часа".

--- varna-sport.com

Няма коментари: