сряда, септември 12, 2007

“СОКОЛИТЕ” СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ЛИТЕКС

Спартак ще излезе за победа в петъчния си двубой срещу Литекс. Това стана ясно днес на пресконференция дадена от старши треньора на “соколите” Атанас Атанасов. “Играем всеки мач за победа, друго не ни устройва”, заяви Атанасов. Специалистът добави, че паузата в шампионата се е отразила положително на отбора. “Свършихме доста работа. Подобряваме физическата подготовка. Мисля, че напипваме правилния път, завърши специалистът. Междувременно стана ясно, че двама съгледвачи на Хамбургер ще наблюдават срещата между Спартак и Литекс.

--- presscenter.bg


АТАНАС АТАНАСОВ: ВЯРВАМ В БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ

Старши треньорът на Спартак Атанас Атанасов не е притеснен от съдийското назначение на Георги Игнатов за срещата от петия кръг на първенството. Както е известно реферът бе наказан да не свири срещи от шампионата за периода от една година. Атанасов показа своето уважение към българските съдии. “Смятам, че ще се справи с мача. Не вярвам да повлияе на крайния резултат. Страничните съдии Керезов и Джугански също са опитни съдии и трябва да гледат обективно на случващото се на терена”, констатира Орела.

--- presscenter.bg


САВИЧ НА ЛИНИЯ СРЕЩУ ЛИТЕКС

Контузията на сръбския нападател на Спартак Марко Савич е спаднала. В петъчния двубой на “соколите” срещу Литекс по всяка вероятност той ще може да играе поне едно полувреме, съобщиха от ръководството на клуба. Старши треньорът на варненци Атанас Атанасов демонстрира оптимизъм за скорошното възстановяване на нападателя. Междувременно стана ясно, че стражът на Спартак Цветомир Цанков може да отпадне от групата за мача с Литекс. Старши треньорът на тима Атанасов не желае да поставя на риск здравословното състояние на вратаря. “Смея да твърдя, че имаме трима много добри състезатели на вратарския пост и ако Цецо не е в кондиция, по-добре ще бъде да го запазим, докато здравето му се стабилизира”, констатира специалистът известен като Орела.

--- presscenter.bg

Няма коментари: