неделя, септември 30, 2007

ЖИВКО ВЕЛИКОВ: СЪДИИТЕ ДА ХОДЯТ ДА СЕ ЕБАТ

След края на срещата между отборите на Спартак и Левски, цялото ръководство на “соколите” бе бясно. Най-разпалени бяха президентът на варненци Иван Славков и изпълнителният директор на отбора Живко Великов. “Този съдия е пълен некадърник. Не ни свири две чисти дузпи и ни отмени редовен гол. Докато това ръководство е на власт в БФС няма да има нормален футбол. Таксите за участие в ”А” група са еднакви и за Левски, и за Спартак. С тези картони обаче ние сме по-голям спонсор от шампиона”, каза Славков.
Живко Великов пък нарече съдиите проститутки. “Питайте ги тях какво са свирили. Като не могат да говорят - да ходят да се ебат. Ще загряваме с черни фланелки. Ще го изгоним този плужек Боре Александров. Ще видите, че ще успеем. Докато той е там няма да има футбол в България”, завърши Великов.

--- www.presscenter.bg /
от Николай Караколев


... култови мнения на Ж.В. и Ив.С. http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=66718


- Сираков си тръгва бесен в 67-aта мин.

Изпълнителният директор на сините Наско Сираков си тръгна бесен от стадиона във Варна. Синият шеф напусна веднага след изравнителния гол на Младен Стоев през втората част. Дотогава Сираков гледа мача от тунела.
След края на двубоя над стотина фенове на домакините обсадиха автобуса на Левски и обиждаха сините футболисти.

--- 7sport.net


- Станимир Стоилов,

Важна победа на негостоприемен стадион. През първото полувреме контролирахме събитията на терена, но изпуснахме няколко положения. След почивката се получиха мsного центрирания и единоборства пред нашата врата. Падна и красив гол за домакините. Накрая имахме щастието да отбележим и да вземем трите точки. Най-важно от този мач е победата. Така и не разбрах защо съдията изгони Вагнер, ще го попитам и ще пуснем жалба.


--- 7sport.net

Вдигат плакат срещу шефа на реферите

Феновете на Спартак (Вн) издигнаха транспарант срещу Борислав Александров по време на мача с Левски. Плакатът гласеше: "Боре Александров вън от БФС".
По време на мача феновете на домакините направиха и хубава хореография, като запалиха десетина факли в началото на мача.


--- 7sport.net


Няма коментари: