сряда, декември 12, 2007

Купа на България: Локомотив (София)- Спартак (Варна) 1:0

Локомотив (София) се класира на четвъртфиналите за Купата на България, след победата над Спартак (Варна) с 1:0, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Единственият гол за успеха на тима си отбеляза Марчо Дафчев в 32-ата минута. Пловдивчанинът получи топката в наказателното поле и с техничен удар в близкия ъгъл прати топката в мрежата на вратата на гостите. Варненският отбор можеше да изравни до края на първото полувреме, но ударът на Бойко Величков премина над напречната греда. През втората част Локомотив продължи с превъзходството си. Възпитаниците на Стефан Грозданов бяха по-добрият отбор и не оставиха шанс на гостите, които разчитаха предимно на контраатаки, но това не можа да им помогне да се спасят от загуба.

--- focus-sport.net


Треньорът на Спартак Вн: Стана мъжки мач

"Стана мъжки двубой, в който и двата отбора се бореха с всички сили на един много лош терен. Стояхме доста добре, през втората част имахме и териториален превес", заяви наставникът на Спартак Варна Атанас Атанасов след загубата от Локо Сф за купата.

"През второто полувреме страничният съдия се опитваше с всички сили да запази резултата в полза на Локомотив. Жалко за това младо момче, което започва така пътя си във футбола. Липсват ни точки в първенството и решихме да спестим някои играчи в турнира за купата. Мисля, че играем приятен футбол и резултатите рано или късно ще дойдат", завърши той.

--- sport1.bg


Стефан Грозданов: Отдавна не бяхме стигали 1/4-финал

Наставникът на Локомотив София Стефан Грозданов остана доволен от класирането на тима на четвъртфиналите за Купата на България след минималната победа с 1:0 над Спартак Вн, предаде репортер на Агенция "Фокус".
„Първо трябва да честитя и на отбора и на привържениците, защото от много дълго време отборът не се е класирал на четвъртфинал. Колкото до мача, срещата се проведе на много тежък терен. Предимството през първото полувреме беше пълно. Тогава Спартак създаде много положения, но и Балдовалиев пропусна няколко. Втората част явно силите бяха изцедени от страна и на двата отбора и трябваше да пазим резултата, което е най-важното в този турнир. Спартак се представи добре."

--- focus-sport.net

Няма коментари: