неделя, декември 09, 2007

Спартак губи от Марек в последната минута

Марек постигна драматична, но изключително ценна победа с 1:0 над Спартак (Варна) в мач от 15-ти кръг в първенството на "А" група, съобщава sportni.bg. Дупничани ликуваха в даденото от съдията продължение, след като резервата Rldk Редовски успя да се намеси добре и след рикошет топката влезе във вратата на Цветомир Цанков.
През целия двубой домакините бяха по-дейни, но така и не можаха да реализират по-рано попадение. Двубоят бе изпъстрен с доста сблъсъци по терена, като и двата отбора бяха съсредоточили доста сили в централната част. След срещата от щаба на Марек изразиха задоволството си от спечелените три точки. Старши треньорът Георги Димитров-Джеки сподели, че общо взето не е доволен от съдийството на Мартин Богдев, който според него е накъсал играта.
В лагера на гостите определено имаше униние като дори се разбра, че след края на срещата в съблекалнята футболистите са си разменили доста остри реплики помежду си. Старши треньорът Атанас Атанасов заяви, че това е поредната загуба на Спартак поради малшанс с гол в последните минути. Иначе според него футболистите са се старали достатъчно.

Марек - Спартак (Варна) 1:0
- Голмайстор: Иван Редовски 92
- Стадион "Бончук" ; Зрители - 700
- Главен съдия: Мартин Богдев
- Жълти картони:за Марек - Св. Георгиев, Таскович, А.Кючуков; за Спартак Варна - Цанков, Илиев, Хикмет
- Марек - Белчев, Бойчев, Янек Кючуков, Светльо Георгиев, Соколов, Таскович, Павлович (32 Д.Георгиев), А. Кючуков, Паргов (/80 Редовски), Кръстовчев, Младенов (77 Йорданов)
- Спартак Варна - Цанков, Жеков, Маринов, Илиев, Станимир Георгиев, Кунчев, Джукич, Хикмет (78 Величков), Иванович, Мирчев (90 Тодоров), Найденов

--- ole-bg.com

Няма коментари: