събота, август 01, 2009

Иван Найденов очаква елитна промоция

„Спартак“ е по-силен от пролетта
Халфът очаква 12 точки в първите четири мача
Вярва, че клубът ще се стабилизира финансово

В момента „Спартак“ има по-силен отбор, отколкото през изминалата пролет. Това заяви за „Народно дело“ Иван Найденов. „Играхме добър футбол в контролите и не загубихме нито една от тях. Включително и двата най-сериозни спаринга като гости – срещу „Черноморец“ (3:0) и „Сливен“ (2:2). Колективът е прекрасен, разполагаме и с доказани футболисти. Всичко това ме прави оптимист за есенния полусезон в Източна „Б“ група. Убеден съм, че ще завършим първи и ще спечелим елитна промоция“, заяви за „Народно дело“ Иван. Последният очаква да направят летящ старт с 12 точки в първите 4 кръга. В тях „соколите“ приемат „Калиакра“, „Родопа“ и „Дунав“ и гостуват на „Волов“. „Най-труден винаги е първият мач. Освен това в „Калиакра“ играят бивши наши футболисти, които ще горят от желание да се докажат. Надявам се, че нашата публика ще продължи да бъде 12-ият ни играч, а ние ще се постараем да създаваме радост и емоции на феновете. Вярвам също, че клубът ще се стабилизира финансово“, допълни Найденов.

--- narodnodelo.bg


30.07.2009
"Спартак" картотекира всички футболисти

Всички налични състезатели, които попаднаха в полезрението на старши треньора на "соколите" Атанас Атанасов и доказаха уменията си пред спортно-техническия щаб на варненци по време на предсезонната подготовка бяха успешно картотекирани в Българския футболен съюз.
25 футболиста получиха състезателни права за есенния полусезон.
На 7 август, в първия официален мач за новия сезон, те ще облекат синьо-белия екип с единствената задача - още през юни 2010-та да върнат "Спартак" там, където е мястото му - в елита на българския футбол.
Ето имената на всички състезатели от представителния отбор на "Спартак", които ще носят емблемата на 90-годишния клуб на гърдите си:
Капитанът - Боян Илиев ;
Вратари: Свилен Симеонов, Николай Банков, Тарек Абдул;
Защитници: Юри Иванов, Мартин Димов, Данаил Борисов, Илчо Илчев, Латин Венков, Станислав Жеков, Веселин Пенев;
Полузащитници: Виктор Драголов, Антон Костадинов, Васко Боев, Ангел Стойков, Иван Найденов, Георги Костадинов, Михаел Михалев, Иван Павлов;
Нападатели: Михаил Аврионов, Димитър Воденичаров, Георги Бижев, Янко Янков, Атанас Йовчев, Орлин Обрешков

--- spartak1918.com

Няма коментари: