неделя, септември 20, 2015

Спартак Варна с трета победа в първенството

"Соколите" удариха Тополи с 2:0

Отборът на Спартак Варна записа трети успех от началото на първенството и първи като гост в "А" окръжна група. "Соколите" победиха Тополи с 2:0.
Футболистите на Димитър Пантев, който и днес игра като титуляр, упражниха натиск от самото начало и след няколко пропуска в 22-ата минута откриха резултата. Капитанът на варненци Йордан Пенев открадна топката от централния бранител Иван Иванов - Босната и останал очи в очи с вратаря не сгреши, като преди да влезе в мрежата топката срещна страничната греда.
През втората част събитията на терена не се промениха и спартаклии отново имаха тотален превес. В 58-ата минута след центриране от дясно футболист на Тополи с глава си отбеляза автогол.
До края на полувремето варненци създадоха няколко опасни ситуации, но така и не успяха да реализират нов гол.

Футболистите на Спартак отново бяха подкрепяни от стабилна група свои привърженици.
Така Спартак Варна остава лидер в класирането в "А" окръжна група с пълен актив от точки и само с един допуснат гол (13:1)

Съставът на Спартак Варна: Митко Недев, Пламен Цветков, Николай Иванов, Иван Иванов, Димитър Пантев, Йордан Янев, Йордан Пенев, Иван Добрев, Кристиян Славов, Ивайло Димитров Шави Монтес (Ивайло Георгиев, Валентин Колев, Марин Русев).
--- varna.utre.bg

Няма коментари: