вторник, септември 08, 2015

Спартак Варна се подсилва с трима опитни играчи

С двама или трима опитни футболисти ще се подсили новият тим на ФК Спартак Варна за втория кръг от „А“ окръжна група. Това заяви пред „Петел“ старши треньорът Димитър Пантев. Той не пожела да разкрие за кои състезатели става дума, но уточни, че те имат опит в професионалния футбол.

Очаква се те да помогнат на варненци за домакинския мач с Искра (Генерал Киселово), който е в неделя (13 септември) от 17 ч. на стадион „Локомотив“.
Пантев разкри, че е доволен от показаното в първия двубой от четвърта дивизия срещу Ботев (Брестак), който бе спечелен от подопечните му с 2:1 с инфарктен гол в последната минута. „Общо взето съм най-доволен от трите точки и играта до около 60-ата минута. Нормално бе да нямаме сили за пълни 90 минути, тъй като бяхме на една седмица подготовка, а и пейката ни още е къса. Надявам се, че с всеки мач ще играем по-силно“, коментира Пантев. Неговият тим няма да играе контролен мач днес, а ще премери сили с Интер (Плачидол) следващата сряда (16 септември). Спарингът е насрочен за 21 ч. на стадион „Локомотив“.


--- petel.bg  ; photo: varnautre.bg

Няма коментари: