четвъртък, октомври 26, 2017

Коментар: В казуса „Спартак” – ФЕНОВЕТЕ не само са победители и спасители на клуба, те направиха нещо историческо!

Коментар: В казуса „Спартак” – ФЕНОВЕТЕ не само са победители и спасители на клуба, те направиха нещо историческо!
Феновете на футболния „Спартак”, тези от Синдикат 12 и техните поддръжници, са големите победители в казуса „Спартак” и спасители на клуба.
ФЕНОВЕТЕ на „Спартак” доказаха какво значи обич, вярност и отдаденост на една кауза. Дадоха гласност на една несправедливост и получиха огромна публична подкрепа на национално и местно ниво от бивши и настоящи изтъкнати футболисти, славни треньори, обществени личности, агитки, медии и т.н.
Ако ФЕНОВЕТЕ не бяха поставили толкова остро, убедително и компетентно проблема, сигурно щеше да бъде спазена поговорката „кучетата си лаят, керванът си върви”, и Спартак щеше да продължи да копае футболното дъно.
Победата на ФЕНОВЕТЕ е с още по-голяма стойност, тъй като те разрешиха заплетен и сложен казус, какъвто никога не е съществувал в родния футбол. Ето защо, ФЕНОВЕТЕ не само победиха, те направиха нещо историческо в българския футбол.
Благодарение на ФЕНОВЕТЕ и единствено на тях, сега любимият им „Спартак” си връща стадиона и прилежащите площи след 10 години. Това отваря възможност за реално финансиране чрез сериозен инвеститор или генерален спонснор, какъвто нямаше от 8 години насам и изобщо в последните 5 години.
По кой път ще тръгне Спартак, предстои да разберем. Но щом има такава предана, силна и завладяваща публика, бъдещето трябва да е като в приказките.
--- Недко Петров, petel.bg

Няма коментари: