четвъртък, юли 08, 2004

Петров не вярва,че Ненов се връща

Иван Петров не вярва, че Нено Ненов ще се върне в "Спартак", въпреки че се е появила вратичка за подобна възможност. "Черноморие" откри защитника в Банско, където е на лагер с "Беласица". "Не зная дали ще се върна във Варна, но зная, че от ръководството на "Спартак" за разговаряли с шефа на "Беласица" Горан Петров за мен. Не съм запознат точно за какво точно е ставало дума в разговора. Мисля, че ще продължа с футбола в Петрич", призна Ненов.
Според кулоарна информация варненци са потърсили съдействие от Горан Петров относно проблема им с Ненов. Както е известно, опитният бранител е сред 8-те футболисти, заради които "Спартак" няма право да картотекира нови попълнения. Забраната ще падне, ако "соколите" предоставят документи за уредени финансови взаимоотношения с въпросните играчи.

Искам думата: Фактите показват кой е голмайстор No 1 на "Спартак"

"След като Иван Петров стана треньор на "Спартак", започна да спекулира с темата за вечния голмайстор на клуба. Петров манипулира обществеността чрез медиите, че стрелец No 1 е той, което не отговаря на истината. Доказва го достоверната информация на всички варненски статистици. Фактите ясно показват, че аз имам общо 103 гола за "Спартак" в "А" и "Б" група, а попаденията на Иван Петров са 86. Разбрах, че пред фенове Петров е уточнил, че е по-резултатен от мен, защото смята и головете си за купата. По тази логика в класацията може да се включат и головете от контролни, неофициални, юбилейни и благотворителни мачове в България и чужбина.
Ако Иван Петров е обективен и безпристрастен, да прегледа футболната история и фактология на Варна. Направи ли го, ще научи истината."

--- ЖИВКО ГОСПОДИНОВ-бивш футболист на "Спартак"
/chernomorie.com/

Няма коментари: