вторник, юли 13, 2004

Димитър Трендафилов почна в "Спартак"

Димитър Трендафилов се присъедини към родния си "Спартак" вчера. Той помага на Иван Петров в двете занимания - на морския пясък и стадион "Корабостроител". Митко ще изпълнява функциите на помощник-треньор, но в договора ще се води на друга длъжност, тъй като няма треньорски лиценз. Самият Трендафилов уточни пред "Черноморие": "Не бързайте да ме броите за помощник. Засега помагам на Иван на добра воля. Предстои ми разговор с ръководството."
Ако Митко влезе в щаба на Иван Петров, ще дебютира в треньорската професия. Трендафилов е двукратен шампион с "Левски", водил е също атаката на "Спартак", "Берое", "Черно море" и "Факел" (Воронеж).

Израелски клубове ще тестват Златко
Два израелски клуба може да тестват Златин Михайлов в Албена. Става дума за елитен отбор от квартал на Тел Авив и втородивизионния "Апоел" (Йеарусалим). Израелците пристигат в кокетния наш курорт на 20 юли. Възможно е Михайлов да тренира с единия тим и да изиграе една-две контроли. Ако универсалният защитник не реализира трансфер, ще остане в "Спартак" за още една година.
Николай Станчев пък ще парафира новия си контракт със "соколите" за един сезон до края на юли. "Подписът ми е формалност, щом съм дал дума на ръководството", уточни 37-годишният Станчев.
Междувременно ветераните на "Спартак" излизат утре срещу "Ханза" (Рощок). В петък немците гостуват на "Черноморец" (Балчик).
Утре спартаковци гостуват на "Добруджа" в Добрич.

Смениха съперник за спаринг на "соколите"
"Спартак" смени съперника си за утрешния спаринг. Вместо с "Черноморец", "соколите" ще играят с "Добруджа" от 18 часа в Добрич. Промяната се налага, тъй като бургаските акули са уредили мач с "Левски".
В петък "Спартак" среща "Фарул" от 18 часа в Албена, а в събота гостува на "Несебър". Срещу новия член на елита Иван Петров ще пусне футболисти, които не са взели участие в проверката с румънците предния ден.
Междувременно Иван Войчев призна, че футболистите ще вземат по една заплата най-късно в сряда. Възможно е също това да стане и днес.

--- chernomorie.com

Няма коментари: