сряда, август 03, 2005

Румен Димов картотекира до късно снощи, клубът с лиценз

Администраторът на Спартак Румен Димов до късно снощи бе в сградата на Българския футболен съюз, за да картотекира играчите на тима за новото първенство. Около 20 ч. той заяви за “Позвънете Новини”, че преди Спартак има още два клуба от “А” група и че ще приключи поне час и половина по-късно.
Димов обаче бе категоричен, че всички проблеми около документацията на клуба и футболистите са изчистени и картотекирането щяло да мине без спънки. Администраторът на “соколите” добави, че клубът вече е получил лиценз за новото първенство и няма никакъв проблем да участва в него.
Междувременно, ексцентрик №1 в българския футбол за последните няколко години Иво Димов от няколко дни върти обиколки на стадион “Спартак”. Офанзивният полузащитник обаче тренира за удоволствие и няма да играе в отбора през новия сезон.
Днес от 18 ч. Спартак играе контролна среща със Светкавица в Търговище. Почти сигурно старши треньорът Ради Здравков ще пусне 11-те футболисти, на които ще разчита през новото първенство, с изключение на Андон Гинев, който е на проби в тима и се очаква да играе поне 75 минути. В събота е последната проверка на варненския клуб. Тя ще е срещу третодивизионен тим от региона в събота от 18 ч. на стадион “Спартак”.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: