вторник, септември 19, 2006

Румен Димов респектиран от играта на Берое срещу Литекс

Администраторът на Спартак (Вн) Румен Димов е наблюдавал на живо победата на Берое над Литекс с 2:1 в неделя, разкри изпълнителния директор на клуба Пламен Михов. Старозагорци са следващия съперник на "соколите" в шампионата, като мачът е в събота от 17 ч. в морската столица. "Румен каза, че Берое са много сериозен отбор. Нямат слаби постове. Трябва обаче да ги надхитрим. Очаква ни люта битка, която на всяка цена трябва да спечелим. Вярвам, че ако се мобилизираме и се хвърлим така, както срещу Славия, победата ни е в кърпа вързана", заяви Пламен Михов.
Той продължава да е разочарован от загубата с 1:5, която Спартак допусна при гостуването си на Ботев в Пловдив. "Много слабо първо полувреме. През второто момчетата се разиграха, но вече беше късно. Ботев рано откри резултата, а и публиката ги окрили допълнително. Навън няма лесно. В следващото ни гостуване на Локомотив (София) също ще ни е много тежко", добави бившият футболист на "соколите" от края на 70-те и началото на 80-те години.
На облекчен режим продължават да се готвят контузените Боби Георгиев и Боян Илиев, а травми имат още Иван Вълков и Диян Кателиев. В клуба се надяват те да се възстановят до събота, за да могат да вземат участие в срещата с Берое, чийто треньор е легендата на другия варненски клуб Черно море Илиан Илиев.

--- ole-bg.com

Няма коментари: