сряда, септември 20, 2006

Генко: Нямаме друга алтернатива освен победа над Берое

Вратарят на Спартак (Вн) Генко Славов очаква много труден мач срещу Берое тази събота. Той обаче е категоричен, че нищо друго освен победата, не устройва неговия тим след поражението с 1:5 от Ботев в предния кръг. "Претърпяхме много тежка загуба. Това реално погледнато беше първия ни шанс да вземем точки навън. За съжаление не успяхме при първия опит. По-лошото е, че и играта ни бе доста слаба. Затова трябва да забравим за поражението и да се реабилитираме с победа над Берое у дома. Много ще е трудно, те са добър отбор. Достатъчно говори победата им над Литекс предния кръг. Но ние трябва да взимаме максимума от домакинствата си и затова трите точки са задължителни", заяви за www.ole-bg.com Генко.
Той и другият вратар Георги Арнаудов заедно с наставника си Илко Станчев тренираха отделно от полевите играчи на днешното сутрешно занимание. Защитникът Нено Ненов е с лека травма, но ще се възстанови до съботния мач със старозагорци. Боян Илиев и Боби Георгиев също са с травми, като при последния все още не е ясно дали ще е на линия за срещата от седмия кръг.

Ангел Ангелов бе назначен за главен съдия на двубоя от седмия кръг на "А" група Спартак (Вн) - Берое (СтЗ). Срещата е в събота (23 септември) от 17 ч. във Варна.

--- ole-bg.com

Няма коментари: