вторник, юли 10, 2007

Боян Илиев и Младен Стоев се завърнаха в Спартак

След като вчера от проби в Русия се завърна капитанът на Спартак Боян Илиев, тази вечер от Гърция се прибра и офанзивният полузащитник Младен Стоев. Маджо изкара неуспешни проби във втородивизионния Каламата и се очаква до дни да преподпише договора си със "соколите". След завръщането на варненци в морската столица и Боян ще удължи контракта си с клуба.
Старши треньорът Георги Иванов-Геша очаква до дни новият сръбски защитник, за който "Позвънете Новини" писа още вчера. "Той играе като централен бранител и дефанзивен халф. Препоръчан ни е от мениджъри и очаквам веднага да подпише договор, без да минава проби. Спешно се нуждаем от хора в центъра на защитата. След напускането на Йонко Пейков и освобождаването на Емануел Баба, разполагаме само с Венци Маринов и Боян Илиев за центъра на отбраната. Трябват ни поне трима равностойни футболисти. През първия полусезон програмата ни е доста тежка и ще ни трябва стабилна защита", заяви Геша.
Той чака двама или трима футболисти, които трябва да разтрогнат договорите си с настоящите им клубове на заседанието на Арбитражната комисия на Българския футболен съюз на 12 юли. Геша разкри, че те са от "А" група и сред тях със сигурност има централни бранители. Също на 12 юли ще стане ясна и съдбата на нападателя Десислав Русев, който тренира със Спартак, но от Родопа твърдят, че е тяхна собственост.
Иванов е доволен от старанието на футболистите си в тренировките на лагера в Трявна. "Момчетата се влагат много в заниманията. За радост нямаме контузени футболисти на този етап. На 11 юли (сряда) играем контрола с Янтра (Габрово). В нея няма да изисквам от моите състезатели някакъв резултат. Ще пусна всички момчета, искам да видя докъде са стигнали. Контролата е непредвидена и ще я броим като тренировка", обясни Геша.
След спаринга неговите футболисти се завръщат и ще продължат подготовката си във Варна.

--- ole-bg.com


Сръбски защитник подсилва Спартак

Старши треньорът на варненския Спартак Георги Иванов-Геша разкри, че през следващата седмица в клуба се очаква нов сръбски защитник. Той е бил препоръчан на двукратния шампион с Левски от мениджъри и ще подпише директно договор. Тази вечер от проби в Русия трябва да се прибере Боян Илиев. Капитанът на варненци няма да преминава в тима, с който се готви около седмица. "Соколите" може да бъдат подсилени от още един-двама играчи, които да бъдат пробвани в контролната среща с Янтра (Габрово) в сряда в Трявна. След спаринга варненци потеглят обратно към морската столица.

--- ole-bg.com

1 коментар:

Анонимен каза...

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]ENTER ON SOFTWARE PORTAL[/url][/color][/size]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFT![/url][/color][/size]

[img]http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4762671/2/istockphoto_4762671-software-box.jpg[/img]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]OEM SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][b]Buy ignirm soft on [/b][/size]
[size=72][b]Load ignirm soft programms [/b][/size]
[size=72][b]Load ignirm software on Mac OS x[/b][/size]

http://www.google.com/