петък, юли 13, 2007

Станислав Петров се завръща при соколите

Десният бек Станислав Петров се завръща в Спартак. На последния арбитраж той разтрогна договора си с тима на Нафтекс. Утре той ще пристига във Варна и ще проведе първа тренировка с отбора. Юношата на Левски игра за варненския тим през сезон 2005-2006 г., когато соколите влязоха в елитната група след едногодишно пребиваване във втора дивизия.

--- ole-bg.com

Селекцията на Спартак приключва с двама сърби

Селекцията на Спартак (Варна) ще приключи с двама сръбски футболисти, заяви изпълнителния директор на клуба Живко Великов. Единият от двамата е десният бек Марко Палавестрич, който вече е носил екипа на "соколите", а другият е централен защитник. Те ще пристигнат в морската столица веднага щом са готови визите им.
"С тези футболисти селекцията ни приключва. Защо да търсим други играчи, след като вече групата е достатъчно голяма. Естествено чакаме и развитие по казуса с Десислав Русев, който и днес не успя да разтрогне договора си с Родопа. Не сме се отказали и от неговия съотборник Анатоли Тодоров", обясни Великов.

--- ole-bg.com


Спартак се раздели с Росен Каптиев, Пекин не успя да скъса с варненци

Нападателят Росен Каптиев разтрогна договора си със Спартак на днешното заседание на Арбитражната комисия към Българския футболен съюз. Раздялата между играча и клуба е по взаимно съгласие. Както е известно, още преди края на първенството старши треньорът на соколите Георги Иванов-Геша прецени, че няма да има нужда от футболиста в състава си. На първия арбитраж Каптиев се пробва да разтрогне по вина на клуба, но комисията не уважи искането му. На заседанието документи за разтрогване по вина на клуба бе подал и халфът на соколите Владимир Пекин. Членовете на контролния орган обаче прецениха, че молбата му е неоснователна и тя бе отхвърлена. По непотвърдена информация ден преди арбитража заплатите на играчите са били преведени.

--- ole-bg.com

Няма коментари: