сряда, януари 23, 2008

Връщат Кирчев, ако в Шумен не разчитат на него

Старши треньорът на Спартак (Варна) Атанас Атанасов обясни причините, поради които Генко Славов и Иво Кирчев са били преотстъпени на втородивизионния Волов (Шумен) за пролетния полусезон. "По молба на ръководството на Шумен и поради факта, че имаме четирима вратари, Генко ще играе в Шумен през втората половина на шампионата. Колкото до Иво Кирчев - аз специално не исках да го пускам. Много добре тренира, но при нас ще изиграе много малко мачове. И мисля, че за едно младо момче като него е по-добре да играе в Шумен. Обаче съм ги предупредил, че ако не играе там, си го прибираме веднага. Дори два мача поред ако не го пуснат на терена си го прибираме тук", обясни Атанасов.
Младият специалист разкри, че селекцията в клуба все още не е приключила. "Изпълнителният директор Живко Великов в момента е в Сърбия и оттам чакаме централен нападател и защитник. Ще преценяваме дали двамата ще ни свършат работа. Отделно имам уговорка тази вечер да говоря с треньора на Левски Станимир Стоилов и ако се разберем за някои играч, ще го обявим", каза Наско.
"Представянето на отбора в контролата не бе добро, поради факта, че вчера имахме две тежки тренировки. Не търсим някакви резултати в тези контроли. Просто да дотренирваме това, което сме започнали. Така че не съм доволен като игрово поведение, но в този етап това е положението. Изразителна победа, поради факта, че отборът на Търговище е нормално да е по-ниска класа от нашата. Но все пак стана ползотворна контрола, от която съм доволен като натоварване, като полза от цялата работа", завърши треньорът.

--- ole-bg.com

Няма коментари: