вторник, юни 24, 2008

Спартак започва с 22-ма футболисти

С група от 22-ма футболисти стартира лятната подготовка треньорският тандем Радослав Здравков - Методи Томанов. В понеделник сутринта старши треньорът на варненци и неговият помощник събраха своите възпитаници на клубния стадион. Новите имена в групата на Спартак са вратарят Костадин Янев, защитникът Стефан Дончев и нападателите Десислав Русев, Георги Филипов и Дарин Тодоров. Русев спази уговорката си с ръководството на "соколите" и през следващата година ще защитава емблемата на Спартак. Тодоров се завърна при варненци, след като отминалия полусезон бе преотстъпен на тима на Волов (Шумен). През пролетта Филипов лекува заболяване, от което вече е напълно възстановен ще се завърне в родния си клуб.

Сутринта на клубния стадион се явиха следните футболисти: Владислав Мирчев, Георги Филипов, Венцислав Маринов, Иван Найденов, Костадин Янев, Станислав Петров, Десислав Русев, Будимир Джукич, Марко Савич, Димитър Стефанов, Димитър Воденичаров, Стоян Георгиев, Васко Боев, Йордан Пенев, Боян Илиев, Дарин Тодоров, Мартин Димов, Стефан Дончев и Емил Дончев. Последният се възстановява от сериозна операция и ще бъде на разположение на треньорския щаб едва през пролетния полусезо
© impactpressgroup.org
н.

На първата за деня тренировка, която ще се проведе от 18 ч. на стадион "Локомотив" ще се присъединят към групата вратарят Цветомир Цанков, Федерико Вилар и футболист от Аржентина. В полезрението на спортно-техническия и треньорския щаб са няколко български състезатели, които се очакват да пристигнат на проби в следващите дни.
До края на седмицата "соколите" ще тренират двуразово, като първите тренировки ще са от 9,30 ч. на терените в курорта Албена. Следобедните занимания ще са на стадион "Локомотив".

Програма за лятната подготовка
24–25 юни медицински прегледи
30 юни–14 юли лагер в Трявна
Контролни срещи:
5 юли Етър (Велико Търново) – Спартак
9 юли Янтра (Габрово) - Спартак
12 юли Видима-Раковски – Спартак
16 юли Нафтекс – Спартак
19 юли Черноморец (Бургас) - Спартак
23 юли търси се съперник
26 юли Калиакра – Спартак
30 юли търси се съперник
02 август, 18 ч- на стадион "Спартак":
Спартак – Волов (Шумен) – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА

--- ole-bg.com

Няма коментари: