понеделник, април 19, 2010

18.04.2010

"Любимец" разгроми "Спартак" с 5:0

Отборът на „Спартак“ продължи да затъва в Източна „Б“ група. Вчера „соколите“ станаха за пореден път за резил, след като изгубиха безславно гостуването си на „Любимец“ с 0:5. Четири от головете паднаха през първото полувреме - между 24-тата мин и 43-тата мин. След почивката домакините изтърваха да вкарат още 3-4 пъти, но все пак стигнаха до пето попадение в 78-ата мин. Гостите пък си останаха само с един удар във вратата, отправен от Виктор Драголов.
За „соколите“ играха (1-4-5-1): Костадин Георгиев – Станислав Христов, Стефан Дончев (ж.к.), Латин Венков, Генади Луго – Георги Бомбов, Илчо Илчев, Виктор Драголов (ж.к.), Живко Бояджиев (60-Кирил Недев), Михаел Михалев (ж.к., 86-Йордан Пенев) – Иван Мартинов (80-Калоян Генчев).

--- narodnodelo.bg


„Соколите“ си налитат на бой
Бесни от резултата след първото полувреме, футболистите на „Спартак“ се скарали помежду си в съблекалнята и замалко да стигнат до бой. Вратарят Костадин Георгиев искал обяснение за слабата игра на защитата и халфовете. Останалите също крещели на висок глас и се обвинявали взаимно. През това време треньорът Тодор Попов стоял омърлушен и не знаел какво да прави. Едва след намесата на треньора на вратарите Илко Станчев обстановката малко се успокоила.
От трибуните срещата наблюдава бившият национал Васил Драголов. Участникът на Мондиал 86 за пореден път остана разочарован от игровото поведение на варненци. „На терена играчите не са правилно подредени и отделно не могат да си подадат топката. Не само че не могат, но и не опитват. Ако опитваха, все някога можеше и да се получи нещо. Хубавото е, че се разминаха с още по-голяма загуба. Това не е „Спартак“, каза за „Народно дело“ Васил. Както е известно, за „соколите“ ритат неговите двама синове. Вчера обаче на терена беше само по-големият – Виктор.

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: