сряда, април 21, 2010

В „Спартак“: Трендафилов ще реди състава

В „Спартак“ дадоха по-големи правомощия на помощник-треньора Димитър Трендафилов. Занапред той ще води тренировките и ще реди състава в оставащите 4 мача, а старшията Тодор Попов ще присъства на заниманията и формално на пейката в двубоите, за да се използва лиценза му. От „Спартак“ не обявиха официално смяната, защото Попов е заявен като лицензиран наставник в БФС и ако не бъде на тренировките и не води тима в официалните мачове, ще последва глоба за клуба. Както е известно, след последния пролетен кръг Попов се връща в школата.
Вчера следобед Трендафилов проведе първото си занимание. Тодор Попов не се появи на стадиона, тъй като си взе болничен. Преди тренировката играчите обсъдиха слабата си игра и лоши резултати с треньорския щаб и техническия директор Иван Найденов. Очаква се Васил Боев, Георги Костадинов и Венцислав Маринов да бъдат вдигнати на крака за неделното гостуване в Търговище.

--- narodnodelo.bg


Тренировките на Трендафилов са супер

Футболистите на „Спартак“ са впечатлени от първите две тренировки на Димитър Трендафилов. Както „Народно дело“ писа, Митко ще води отбора в оставащите 4 мача, а Тодор Попов формално остава старши треньор заради лиценза. „Заниманията на Трендафилов са интензивни и разнообразни, нещо, което почти не сме правили от зимата. На терена обаче всичко зависи единствено от нас и дано най-после успеем да разгърнем отборния си потенциал и да покажем това, което тренираме“, заявиха „соколите“. Разбра се още, че Венцислав Маринов и Георги Костадинов се готвят пълноценно, но Васил Боев още чувства болки и е аут за двубоя в Търговище.

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: