понеделник, април 26, 2010

„Спартак” загуби с 0:2 в Търговище
25.04.2010
Поредна загуба през пролетния полусезон записа „Спартак" (Варна).
Този път „соколите" паднаха с 0:2 при гостуването си на „Светкавица".


Срещата на стадион „Димитър Бурков" не бе никак привлекателна за гледане. Головите положения пред двете врати бяха много малко, като събитията се развиваха предимно в средата на терена. Все пак домакините се възползваха в две ситуации и стигнаха до трите точки. Минута преди края на първата част играч на домакините проби по крилото и центрира топката в наказателното поле, където Никола Николов я засече във вратата на Николай Банков.

Второто полувреме започна по идентичен начин. Отново футболист на домакините изсипа топката в полето на варненци, защитата сбърка и „Светкавица" отбеляза втори гол. Това на практика уби интригата, като до края не се случи почти нищо интересно. „Соколите" се опитаха да стигнат поне до почетен гол, но на практика не излязоха на удобна стрелкова позиция. Срещата в Търговище бе наблюдавана от около 50 привърженици на „Спартак". Разочаровани и обидени от играта на своите обаче, те си тръгнаха 20 минути преди последния съдийски сигнал.

Съставът на „Спартак": Банков, Луго, Дончев, Маринов, Венков, Бояджиев (60 Генчев), Илчев, Димов, Г. Костадинов (60 Бомбов), Драголов (80 Щерев), Мартинов.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: