неделя, юли 17, 2011

Декларация от Клуб на привържениците на Спартак Варна "Синдикат 12"

Д Е К Л А Р А Ц И Я

от Клуб на привържениците на Спартак Варна "Синдикат 12"


Последните действия на политико-икономическата мафия, окупирала стадион "Спартак", доведоха до сериозна ескалация на напрежението в нашата общественост. Ипотекирането на апортираните общински имоти в "Спортен коплекс Спартак" АД в полза на странични фирми преля чашата на търпението.
Този акт вече безспорно доказа намеренията и истинските интереси на хората, които преди това доведоха до фалит отбора ни.
Ако и след този безпрецедентен акт властимащите продължават да се крият и да се правят, че проблем не съществува, ще се наложи да предприемем крайни протестни действия.

Искаме стадион "Спартак" да бъде изваден от имуществото на частната фирма "Спортен комплекс Спартак" АД и да бъде върнат на общината.

По никакъв начин не желаем стадионът, построен с труда и средствата на варненци, да служи за разменна монета в аферите на самозабравили се политикани.

Методите и действията на някои политически хамелеони в града ни ни карат да се чувстваме отвратени и ще предприемем всички мерки за тяхното разобличаване.

Искаме спортната база на стадион "Спартак" да се използва и упрaвлява рационално и целесъобразно под пълния контрол и ангажимент на община Варна.

Искаме пълно разследване на дейноста на "Спортен комплекс Спартак" АД от създаването му до днес. Искаме да се преценят за целесъобразност всички действия на общината, както и да се разгледат всички случаи на безстопанственост и бездействия на нейните представители.

Искаме Варна да е на варненци, а не на лобисткия кръг, който се занимава с разграбването на бюджета и кражба на имоти.

- "Syndicate 12"

Няма коментари: