понеделник, декември 03, 2012

Гласът на фена

Уважаеми интересуващи се,
Вчера за пореден път станахме свидетели на самозабравянето на престъпниците от ръководството на Спартак Варна.
В отговор на нашия протест на стадиона, от тяхна страна беше изпратена група охранители с ясната цел те да влязат във физическа схватка с нас, за да бъдем "респектирани". Те бяха изпратени, за да отстранят неудобната гледка за своите господари, сякаш прогонването ни ще реши проблемите им или ние ще спрем да съществуваме. Впрочем, това едва ли учудва някого, след като самият изпълнителен директор преди време беше казал, че ще ни "изкърти за 30 секунди". Същият този, който стимулира футболистите си с посещение на публичен дом след победа...същият, който с изпълненията си през последните години пише най-срамната страница в историята на клуба. Очевидно аргументите на въпросните лица се ограничават до физичеката сила и те все още живеят по правилата от мутренските години.
Това още повече ни кара да сме непримирими и да се чувстваме убедени в каузата си - защото срещу себе си, начело на любимия отбор, виждаме една отвратителна комбинация от наглост, некомпетентност и бабаитлък, гарнирани с чувство на безнаказаност.
На вас оставяме преценката дали е нормално през 2012 г. в България да се действа по този начин срещу хора, които по никакъв начин не застрашават или провокират някого, а са отишли на стадиона, за да изразят своята гражданска позиция.
За пореден път: Ние няма да се предадем.

потребител @ spartak-varna.net

Няма коментари: