петък, октомври 17, 2003

"Спартак" се цели в рекорд

"Спартак" ще постави нов клубен рекорд от 6 поредни победи в елита, ако тръшне "Литекс" в неделя. Това прогнозира за "Черноморие" Георги Мечечиев. Досегашното най-добро постижение на "соколите" е 5 поредни победи през есента на 1995 г. Тогава воденият от Никола Христов отбор победи последователно "Шумен" (2:0), "Ботев" (в Пловдив, 3:1), "Спартак" (Пд, 8:1), "Монтана" (като гост, 3:2) и "Левски" (Кн, 2:1). "Мисля, че ще излъжем "Литекс" с 1:0, а след това ще се справим с "Ботев", "Черноморец" в Бургас и "Видима", уточни Мечката. Той призна също, че ще преговаря за нов договор с Николай Ишков през декември.
За първи път от Нова година насам в събота спартаковци може да са на лагер преди неделния мач с "оранжевите". Саша Антунович е 100% възстановен и ще поведе атаката заедно с Шустера. Функциите на десен халф ще изпълнява Анастас Петров.
Междувременно Николай Ишков съобщи, че на първия арбитраж ще разтрогнат договора на Абдул по вина на футболиста. След като това стане факт, "Спартак" ще потърси финансово обезщетение от бъдещия клуб на халфа чрез УЕФА. Стига, разбира се, да се появи такъв.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: