понеделник, декември 08, 2003

Реферът налетял на бой на Диян Дончев

Реферът Николай Йорданов налетял да бие Диян Дончев по време на мача в Смолян. Чернодрешкото бутнал с глава Дидо и го напсувал, след като защитникът на "Спартак" му направил забележа защо не е показал жълт картон на Ивайло Петров за удара с лакет на Стефан Дончев. "Съдията е менте и пълен смешник. Не знаеше какво прави на терена и сътвори куп глупости с обратни отсъждания. Ако беше ми посегнал, нямаше да се сдържа. Той със сигурност ще яде бой някъде, ако продължава да свири по такъв начин. Този Ивайло Петров пък, да не идва във Варна напролет, или да се моли аз да не съм в "Спартак", отсече за "Черноморие" Диян Дончев.


Договорът на Грозданов със "Спартак" изтече

Договорните взаимоотношения на Стефан Грозданов със "Спартак" приключиха. Както е известно, дипломираният историк се разбра с Николай Ишков през септември да води отбора до края на есенния полусезон. Възможно е Грозданов да продължи работата си в клуба напролет, ако отборът е финансово обезпечен. "При положение, че нещата се оправят, сядаме с Ишков на масата и преговаряме за нов договор", уточни Грозданов, който вчера се прибра в София. Спецът очаква също оферти от Китай и Кипър.
В близките дни Николай Ишков започва индивидуални разговори с футболистите за тяхното бъдеще в "Спартак".


Спартаковци пускат жалбата

"Спартак" пуска жалбата до Апелативната комисия днес по повод решението на спортно-техническата комисия да му присъди служебна загуба с 0:3 за спечеления мач срещу "Локомотив" в София.
Отборът вече излезе в зимна ваканция, като футболистите от Варна ще поддържат форма с мачлета на клубния стадион. Другите играчи се прибраха по родните си места. Снощи към Сърбия и Черна гора тръгнаха Иван Кризманич и Дарко Савич, а Саша Антунович ще остане в България още няколко дни.

--- chernomorie.info.bg



Няма коментари: