петък, декември 02, 2005

Ковачев може да не се върне в понеделник

Защитникът на Спартак Мартин Ковачев може да остане в родния Кюстендил за по-дълго време и да не дойде на сбора на отбора в понеделник (5 декември). Това разкри самият той за "ОЛЕ-БГ". "В момента лекувам контузеното си коляно и се надявам да остана още малко време тук. Ще говоря с треньорския щаб за това", обясни Ковачев.
Той призна, че е ходил на проби в украински клуб, но не пожела да уточни в кой. "Наистина бях на проби, но не мога да кажа нищо повече. Ако треньорът Ради Здравков или някой от ръководството иска, нека каже. Знам, че има и други оферти за мен, но пак казвам, трябва да се пита ръководството за това. Просто по тази тема нямам право да говоря", заяви защитникът.
Както е известно, защитникът се спряга за трансфер в редица отбори като Левски, Литекс и Славия. Договорът на Ковачев изтича през лятото на 2006 г. и той призна, че никой от ръководството не го е търсил за удължаване на контракта. "Дали ще бъда продаден през зимата, решава ръководството. Но дори и това да не стане, нямам нищо против да остана в Спартак. През тази есен бяхме безкомпромисни в мачовете си и натрупахме солиден аванс на върха в класирането. Ако продължаваме така могат да ни смятат за сигурен член на "А" група", категоричен е Ковачев.

--- ole-bg.com

Няма коментари: