сряда, декември 07, 2005

Пресслужбата на Спартак излезе с декларация

Уважаеми колеги, във връзка с некоректната интерпретация на думите на главния мениджър и старши треньор на ПФК Спартак (Вн), г-н Радослав Здравков, публикувана в някои варненски всекидневници и информационни агенции, Ви изпращам цитат от изказването на г-н Здравков, по време на гостуването му в Дискусионен клуб "Варна Спорт", организиран от Пресцентър "Варна", с водещ Стефан Августинов, на 6 декември 2005 година.

"Идеята беше с моето идване в Спартак всички спортни въпроси, свързани с клуба да се ръководят от мен. Даже грубо казано, и то казано пред отговорен човек във Варна, даже най-отговорния във Варна, едва ли не 99% от дейността на клуба да бъде ръководена от Радослав Здравков".

Касетата с пълния запис на изказването на Радослав Здравков е в Стефан Августинов - управител на Пресцентър Варна.

Във връзка с добрия тон между пресаташето на клуба Силвия Николова и спортните журналисти във Варна, спазван по време на едногодишното ни сътрудничество, моля да публикувате това официално становище от пресслужбата на ПФК Спартак Варна, за което предварително Ви благодаря.

За Ваше сведение изпращам и некоректната информация, публикувана в медиите.

В. "Народно дело": "За да остане в Спартак, Здравков е поставил условие на Иван Славков да ръководи 99 % от дейностите в клуба."

В. "24 часа Местен": " За да остане в клуба Здравков е поставил условие на президента Иван Славков да ръководи 99 % от дейността на клуба."

www.focus-sport.net : "За да води Спартак, Здравков е поставил условие на президента на клуба Иван Славков да ръководи 99% от дейността на клуба."

www.varna-sport.com: "За да остане в клуба, Здравков е поставил условие на президента Иван Славков да ръководи 99% от дейността на клуба."

www.presscentervarna.info: "За да води Спартак Здравков е поставил условие на президента на клуба Иван Славков да ръководи 99% от дейността на клуба."

Благодаря на колегите, които отразиха коректно изказването на Радослав Здравков!

С пожелание за спорна работа:
Силвия Николова

07.12.2005 г.

--- ole-bg.com

Няма коментари: