вторник, октомври 23, 2007

ИВАНОВИЧ напуска “Спартак” след Коледа! ПРОДАВАТ ГО на "Малага" (Исп)!

Велимир Иванович ще напусне "Спартак" след последния есенен мач на тима. Това каза изпълнтелният директор на клуба Живко Великов за в-к "Местен 24 часа". Той потвърди, че един от селекционерите на испанския втородивизонен "Малага" ще гледа сърбина в събота в мача срещу
"Локомотив" (Сф). Испанският клуб е на второ място във втора дивизия и гони завръщане в елита.
"Иванович сам е установил контакт с чужди мениджъри. Ние обаче няма да го спираме. Още повече, очакваме доста добра сума за него", сподели Великов. Той се надява във вторник най-после да бъде решен спорът около договора на Десислав Русев. Ако казусът бъде изяснен, нападателят може да бъде картотекиран за двубоя с "Локо".
"Ще търсим и ще правим нов Иванович. никой треньор не би се разделил с такъв играч. Но това си е политика на клуба", каза за евентуалния трансфер наставникът Атанас Атанасов. Той вече мисли за сблъсъка с дългогодишня си предшественик Стефан Грозданов.
"Трябва най-после да прекършим бай Гроздан. Човекът е на 75 години и не знам защо трябва да имам комплекси от него", заяви Орела. Двамата съперници имат и риболовна закачка. За мача с "Локо" със сигурност ще бъде възстановен нападателят Влади Мирчев.

--- varna-sport.com


Спартак продава трима

Освен Велимир Иванович Спартак (Вн) може да продаде още двама футболисти през зимата. Това са капитанът Боян Илиев и Иван Найденов, към които има интерес от чужди клубове.
- Всеки момент е възможно да започнем преговори. Въпросните отбори разполагат с видеокасети от мачове на двамата, а в някои от оставащите есенни срещи ще ги гледат и на живо - заяви Живко Великов.
Изпълнителният директор уточни, че ще направят всичко възможно двете страни да останат доволни.
- Няма да спираме развитието на Илиев и Найденов, но и клубът ще получи сума, която отговаря на техните качества - допълни Великов. Както e известно, за подписа на Иванович напира Малага. Испанците ще изпратят свой човек да гледа изявите на сърбина срещу Локомотив (Сф).

--- 7sport.net

Няма коментари: