понеделник, юли 19, 2010

Фенският Спартак взе лиценза на Тополи

На Общо събрание на ФК "Тополите" се гласуваха редица решения, след което отборът вече е собственост на феновете на Спартак.

Заседанието започна в 18:47 вместо в предварително насрочения час 18:00. Забавянето се дължеше на доуточняване на състава на новия Управителен съвет на клуба. Официално пари за закупуването на лиценза на "Тополите" няма да се плащат, но ще се направи основен ремонт на базата на отбора. В него влиза изграждането на един тренировъчен терен и построяването на трибуни.

Заседанието започна с избор на нови членове на ФК "Тополите". Бяха прочетени списъците с имената на феновете на Спартак, след което старите членове на отбора единодушно приеха подадените молби.

Веднага след това с пълно единодушие се гласува промяната в името на отбара. Новият тим се казва "ФК Спартак - 1918".

При избора на нов Управителен съвет имаше пет въздържали се, докато молбите на всички които искаха да напуснат стария се приеха без въздържали се. Промени се и адреса на дружеството и новият е гр. Варна, бул. "Съборни" №17.

Веднага след това се приеха измененията в Устава на стария клуб или по-точно се прие нов. Всички стари членове на ФК "Тополите" подадоха молби за напускане, които бяха удовлетворени.

Утре в 18:00 ще започне първата официална тренировка на новия клуб. Изпълнителният директор Иван найденов обеща доста изненади откъм привлечени футболисти. Заниманията ще се провеждат на стадиона в с. Тополи.

--- varnautre.bg

Няма коментари: