неделя, октомври 10, 2010

Спартак Варна - Черноломец Попово 2:1

Отборът на Спартак Варна записа поредна победа в първенството на "В АфГ" срещу отборът на "Черноломец" Попово с 2:1.
Домакините поведоха още в самото начало на мача, когато Румен Александров беше спънат за дузпа, а Марин Петров я превърна в гол.Преднината на соколите се увеличи малко след това,като Иван Караджов технично излъга вратаря на Попово и вкара топката в опразнената врата.В края на полувремто Венци Маринов спъна футболист на гостите в наказателното поле и съдияата посочи отново бялата точка в полза на гостите.Те намалиха резултата на 2:1
Второто полувреме ще се запомни с няколко опасни полежения пред врата на Попово, Принудително беше сменен Марко Илич,като на негово място се появи Бойко Кьосев.
Повторен домакински дебют записа Тодор Радомиров - Черния.

Състав: И.Маринов,Н.Керацин,В.Маринов,Р.Жорев,П.Алексиев,Г.Бомбов,М.Петров,Ж.Бояджиев,М.Илич(Б.Косев),И.Караджов,Р.Александров(Т.Радомиров)
Стадион: Тополи, 200+ зрители

--- casper666 за spartak-varna.net



Феновете бият заслужено, но са втори по голова разлика


Отборът на "Соколите" издържан от феновете на синьо-белите от Варна победи трудно, но напълно заслужено с 2:1 Черноломец (Попово).

На стадиона в село Тополи, варненци трябваше да решат всичко още до 30-та минута или най-много до края на полувремето, а вместо това допуснаха почетен гол във вратата си.

То не бяха пропуски от различни позиции, то не бяха грешни извеждащи пасове, то не беше откровенно подценяване на противника. А всичко започна прекрасно.

Мартин Петров откри от дузпа още в 6-та минута, а след още толкова Иван Караджов направи 2:0 след като излезе сам срещу вратаря на гостите, излъга го, пусна топката покрай него и след като двама противникови защитници не успяха да я изчистят тя се оплете в мрежата за 2:0. След това започна поредицата от пропуски. И когато не вкараш, обикновенно ти вкарват. В първата си сериозна атака футболистите на Черноломец получиха право да изпълнят дузпа и не сгрешиха. През второто полувреме нови голове не паднаха, но пропуските продължиха един след друг. В интерес на истината, ако "Соколите" бяха вкарали половината от създаденото, то сега щяха да имат по-добра голова разлика от Спартак 1918. Въпреки това двата тима са на върха в класирането с по 22 точки.

Състав на "Соколите": Ив. Маринов, Алексиев, Жорев, В. Маринов, Керацин, Бомбов, Пенев, Петров, Илич (65-Косев), Александров (65-Радомиров), Караджов.

--- varnautre.bg

Няма коментари: