сряда, октомври 06, 2010

Фенският „Спартак” започна с 4:0 за Купата

Кирил Недев открива резултата в Балчик, Тошко Радомиров и Жиката Бояджиев довършват „Черноморец”


Футболистите на фенския „Спартак” започнаха с категоричен успех в турнира за Купата на България. Възпитаниците на Бойко Каменов победиха втория отбор на „Черноморец” (Балчик). Направилият няколко тренировки с варненци нападател Тодор Радомиров вкара с лекота 2 гола за 45 мин при успеха. Опитният футболист показа, че не е забравил да вкарва голове, макар да не е играл в официален мач от доста време. По едно попадение за  варненци реализираха Кирил Недев и Живко Бояджиев.
Двубоят започна с натиск на „феновете”, които на няколко пъти пропуснаха да поведат. Все пак варненци успяха да реализират гол до края на полувремето. В 30-ата минута Кирил Недев нахлу през центъра на терена и с прицизен удар от границите на наказателното поле вкара за 1:0.След паузата варненци започнаха още по-агресивно. В 48-ата минута Тошко Радомиров, който влезе на почивката, покачи на 2:0. В 60-ата мин отново Радомиров се разписа за 3:0, засичайки с глава центриране на Марко Илич. Крайният резултат оформи Живко Бояджиев, който прати топката в мрежата след прецизно центриране на Бойко Косев-Бобеца.
Наставникът Бойко Каменов разчита на следните играчи: Ивайло Маринов, Даниел Борисов (78-Атанас Йовчев), Тодор Тодоров, Николай Керацин, Петър Алексиев, Бойко Косев, Данчо Пенев (65-Драгомир Младенов), Живко Бояджиев, Марко Илич, Марин Петров, Кирил Недев (46-Тодор Радомиров)

--- pozvanete.bg

Няма коментари: