неделя, октомври 17, 2010

Бенковски Бяла - Спартак Варна 2:2

Отборът на „Спартак”  завърши наравно с отборът на  „Бенковски” Бяала, мачът  беше много динамичен заради грешните отсъждания на  тройката от Търговище,която волно или неволно поряза за втори път отборът на гостите ,този път успешно.През по-голямата част от мача инициативата беше в нашия отбор. Домакините поведоха в  края на полувремето след съмнения за засада.Отборът на гостите се отчете през първото полувреме с няколко пропукса , като най-фрапантен на Р.Александров, който очи в очи с вратаря не можа да вкара.
Второто полувреме се появи Т.Радомиров който вкара топката във вратата на домакините още с първото си докосване с глава.От там започнаха многото пропуски на „Спартак” през второто полувреме. В 85-тата минута домакините вкараха втори гол след явна 3-метрова засада, като заради ответната си бурна реакция беше изгонен Бойко Каменов.
В 90-тата минута „Спартак” изравни чрез автогол на домакините.Отборът ни можеше да вземе и трите точки, но Марко Илич изтърва в края на продължението

„Спартак”- И.Маринов, П.Алесиев(Н.Керцин), В.Маринов,Р.ЖоревП.Любенов, Г.Бомбов, М.Илич, М.Петров, Ж.Бояджиев, Ив.Карадажов, Р.Александров(Т.Радомиров)

--- casper666 за spartak-varna.net




Фенският отбор на "Соколите“ направи 2:2 като гост на "Бенковски“ (Бяла) в мач от 11-ия кръг на Североизточната "В“ група. Варненци имаха сериозни претенции към рефера, който е пуснал гол от триметрова засада, с който домакините са повели с 2:1. Преди това в 25-ата минута е станало 1:0, а в 47-ата Тодор Радомиров е изравнил с глава за "Соколите“ след страхотно центриране на Живко Бояджиев. "В 85-ата минута ни вкараха от триметрова засада. Заради негодуванието ми след този гол ме изгониха от пейката. Иначе мачът се игра на една врата, но много пропускахме“, заяви за "Народно дело“ наставникът на "Соколите“ Бойко Каменов. В 94-тата минута неговите подопечни ликуваха, след като защитник на "Бенковски“ си вкара автогол за крайното 2:2.

Съставът: Ив. Маринов, М. Любенов, В. Маринов, Жорев, П. Алексиев (65 Керацин), Бомбов (75 Недев), Илич, Бояджиев, М. Петров, Караджов, Р. Александров (46 Радомиров)

--- ole-bg.com

Няма коментари: