събота, октомври 09, 2010

Караджов убеден в успеха

Убеден, че ще бият „Черноломец“, е нападателят на „Соколите“ Иван Караджов. Двата отбора се срещат в Тополи утре от 16 ч. „При нас настроението е отлично. Както в тренировките, така и в мачовете. Досега сме разкрили само една малка част от огромния си отборен потенциал. Разбира се, че искаме да победим Попово и ще го направим“, каза за „Народно дело“ Иван. Той обаче уточни, че е важно да вземат трите точки с приятен за окото футбол, тъй като тяхната великолепна публика го заслужава. „Такива прекрасни фенове като нашите не бях виждал. Струва си да се раздаваш за тях. Играл съм и в други отбори, но такова подкрепа от трибуните и такава обстановка, каквато създават нашите, никъде няма“, допълни Иван.
Треньорът Бойко Каменов няма кадрови проблеми и ще пусне най-доброто, с което разполага. В групата попадна и завърналият се на терена с два гола при 4:0 над „Черноморец II“ (Балчик) Тодор Радомиров.

Съставът
Ивайло Маринов, Мартин Любенов, Радослав Жорев, Венцислав Маринов, Николай Керацин, Бойко Косев, Живко Бояджиев, Марин Петров, Марко Илич, Румен Александров, Иван Караджов

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: