понеделник, октомври 05, 2015

Мачът Атлетик – Спартак ще се играе в края на ноември

Мачът на Спартак с Атлетик (Провадия) от петия кръг на първенството в "А" регионална футболна група ще се изиграе първата седмица след края на есенния полусезон. Това казаха за varnautre.bg от ЗС на БФС Варна.

По молба на "соколите" двубоят, който трябваше да се проведе тази неделя в Провадия, бе отложен заради участието на Гранд Про в Шампионската лига по футзал. Както е известно, част от основните футболисти на новоучредения клуб играят успоредно и в шампиона на България по футзал.

В същото време стана ясно, че сърбинът в редиците на Спартак Варна Александър Степич, който до този момент не бе картотекиран в БФС заради проблеми с документите, вече е уреден служебно и ще вземе участие в предстоящия мач от първенството. В неделя Спартак приема тима на Напредък (Суворово) на стадион "Локомотив" от 16 часа.

Двубоят на ФК Спартак Варна с третодивизионния Тича (Долни чифлик) от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига пък почти сигурно ще се играе следващата сряда (14 октомври). От ЗС на БФС - Варна все още не са насрочили официално дата и място, където ще се проведе срещата, но по всяка вероятност тя ще се състои следващата сряда.

--- varna.utre.bg

Няма коментари: