четвъртък, май 22, 2003

Добрата идея за футболен турнир "Юбилей" се провали

Ще гледаме празничен мач "Спартак" - ЦСКА
Вальо Станчев има договор за още 1 година, добави Николай Ишков


Добрата идея на Николай Ишков да организира турнир с участието на авторитетни наши отбори е почти провалена. "Не мога да чакам повече отговор от "Черно море", който също поканих - каза ни вчера от София варненецът. - "Славия" е готова, но реших, че е най-добре на 3 юни да играем с ЦСКА, макар че няма да дойде с чужденците си. Шампионите наскоро празнуваха 55-годишнината си, а ние ще отбележим 85-годишнината на "Спартак"!"
Президентът на "соколите" още не е решил къде да бъде срещата в Албена или на клубния стадион, където със сигурност ще дойдат много повече уважени от събитието варненци.
Другите въпроси, които сега занимават Николай Ишков, са свързани с крайното класиране и евентуалното участие в европейски турнир, с рамките на бюджета и неговото осигуряване. "Търся и други финансови партньори, защото отборът показа, че има дълбок потенциал, който може да се използва - заяви Николай Ишков. - Водихме разговори с шефа на "Нафтекс" Митко Събев, той е убеден, че "Спартак" заслужава повече внимание, но все още нищо конкретно не мога да кажа."
Николай Ишков е категоричен, че няма "случай Вальо Станчев" и че капитанът е в правото си да реши дали да продължи да играе футбол, докога и къде. "Ако получи добра оферта от чужбина, Вальо няма да бъде спрян, той заслужава да приключи кариерата си по-добре осигурен финансово - добави Ишков. - Вальо има договор с нас за още 1 година, докато на Анатоли Нанков и Краси Колев изтичат."
--- more.info.bg

Няма коментари: