петък, май 16, 2003

Николай Ишков: Не вярвам Славков да бъде сменен...

Президентът на "Спартак" участва в срещата на футболните босове. Варненецът дори е говорител на управителния съвет на Профлигата. Вчера беше в София.

- Николай, Иван Славков категорично заяви в медиите, че конгрес няма да има. А това е основното изискване на срещата на върха...
- Трудно ми е да ти дам категоричен отговор. Предполагам, че той, Славков, ще остане. Но със сигурност ще си отидат някои негови приближени от добре познатата фамилия, за да спадне напрежението. Сигурно ще има среща на Славков с някои от футболните босове.
- Може ли да не започне новият шампионат?
- Ако пак се получи разнобой, както беше преди време за оставката на Иван Вуцов. Тогава всички представители на клубовете в управителния съвет на Профлигата гласуваха с "да", после някои се отметнаха... При българския манталитет всичко е възможно. Може пак да има смях в залата.
- Сменяме темата. Появиха се имената на Васил Киров и Любомир Виденов от "Рилски спортист" като бъдещи футболисти на "Спартак". Има ли вече набелязани играчи за новата селекция?
- Не бих казал, че проявяваме интерес към споменатите футболисти. Има набелезяни, но знаеш, че не бива да споменавам имена и да правя коментар. Много е рано.
- Ще дойдеш ли за срещата с... Порточанов?
- Иска ли питане!
--- more.info.bg

Няма коментари: