сряда, май 28, 2003

Финансова анемия на стад."Спартак"

"Соколите" играят за едната чест
Николай Ишков пак е на нокти: търси заможни спонсори


Мирослав Миронов бе дал 2 дни почивка след мача с "Рилецо" и вчера спартаковци започнаха подготовка за гостуването си на софийския "Локомотив". Треньорът не бе стопроцентово сигурен за здравословното състояние на играчите, но се знае, че защитникът Станислав Жеков е възстановен и ще играе в събота. Което не може да се каже за Пламен Крумов. "За мен първенството завърши преди 2 седмици, отивам на лечение" - каза ни огорчен бързакът. Двубоят с "железничарите" ще пропусне наказаният за 2 срещи Георги Караканов. Под съмнение е участието на Валентин Станчев, когото не само контузии държат извън терена...
Не е тайна, че финансовата анемия пак награби "Спартак", президентът Николай Ишков пак се гърчи в преследване на стабилни спонсори. Затова и Мирослав Миронов не е склонен да говори за конкретни идеи, преди да стане ясно финансовото бъдеще на клуба. Има футболисти, на които договорите изтичат с последния ден на шампионата, такъв е Анатоли Нанков. Дали халфът, избран за най-коректния футболист в групата, ще остане във Варна, или пак ще търси тимове от Китай, зависи от чаканите финансови инжекции.
"Разбира се, че с Николай Ишков сме говорили по много въпроси, защото няма време - каза ни вчера Мирослав Миронов. - Имаме виждания и кои играчи да бъдат освободени, и кои да останат, набелязали сме футболисти за новата селекция, но за всичко това има смисъл да говорим, когато стане ясно финансовото състояние на клуба."
--- more.info.bg

Няма коментари: