четвъртък, ноември 11, 2004

Да подкрепим любимците ни срещу Видима в събота

Уважаеми съграждани, с приближаването на края на есенния полусезон, поставеният по различни причини в почти безизходна позиция любим Спартак, продължава да се бори за своето съществуване. Имахме удоволствието да наблюдаваме младите “соколета” в първите им мачове и благодарим за сърцатата им и самоотвержена игра, въпреки че шансът им изневери. Победата над вечния враг показа, че не всичко във футбола е пари.
В предстоящия мач срещу Видима-Раковски се надяваме да подкрепите с присъствието си изявите на младоците в отбора. Пред спортно-техническото ръководство поставяме напълно реалната задача да победим с настървена и по-атрактивна игра, такава каквато е изнясял Спартак деситилетия пред пълни трибуни. Вярваме на опитните Ники Станчев, Златин Михайлов и Калоян Филатов, на безспорните таланти Марин Ценов, Жоро Филипов, Боян Илиев, Живко Бояджиев, Георги Костадинов, Владо Мирчев, Славов, Арнаудов, Диян Кателиев и Милен Христов - Менката, на сърцатите Иван Караджов, Калоян Каров, Красимир Стефанов, Окан Хасан, Цецо Кръстев, Станислав Петров и нашата нова синьо-бяла надежда - таранът Тошко Радомиров.
Неговото изпълнение в дербито няма да бъде скоро забравено нито от свои, нито от чужди Пожелаваме и на всички други футболисти на Спартак налагане в отбора след изявяване по безапелационен начин в тренировките и на терена. Спартаклии, мястото ви е на стадиона в яростна подкрепа от първата до последната минута!
Спартак Варна - любовта не умира!


--- www.spartak-varna.net

Няма коментари: