четвъртък, ноември 18, 2004

ЗЛАТИН МИХАЙЛОВ съветва Курдов за новия треньор на "Литекс"

Защитникът Златин Михайлов помага на треньора на "Спартак" Петър Курдов за мача с "Литекс". Злати се подвизава в еврейското първенство преди години и познава работата на новия треньор на ловчанлии Ицхак Шум. Футболистът ще дава съвети и на съотборниците си за стила на израелския футбол.
Самият Курдов заяви, че всичко в отбора е номрално. "Готвим се спокойно, няма контузени. Няма от какво да се страхуваме от "Литекс". Отиваме за достойно представяне. Не бихме се отказали от едната точка от този двубой. Познавам тима на съперника и има с какво да го изненадаме", каза наставникът на спартаковци.
Курдов обаче готви "соколите" отсега за сблъсъка в последния кръг срещу "Марек". Според него дупничани също са един силен отбор. 3-те точки срещу състава на Вили Вуцов обаче се оказват задължителни за "Спартак". За това техническият щаб на варненци отсега реди схеми за гостуването на Вуцов-младши и компания на Коритото.
"Соколите" пътуват в петък и ще отседнат в хотел в Плевен. В деня на мача те ще се качат на автобуса и ще отидат направо на стадиона в Ловеч, пише в-к "Местен 24 часа".

--- varna-sport.com

Няма коментари: